Tre ting er vigtige for at give kroppen de bedste muligheder for reparation og restitution: fysisk træning, frihed for stress og et stimulerende livsmiljø.

Den der er syg, har sikkert bemærket, at man bliver stresset i forskellige situationer. Alle store forandringer medfører stress. Den positive stress giver kraft og energi, men man bør undgå den negative stress.

Når man ikke selv kan påvirke sin situation at stressen bliver negativ og opleves som besværlig. Man må finde sin egen metode til at slappe af på. Finde tidspunkter for sig selv hvor man foretager sig noget man kan lide at gøre. Det er også vigtigt, at man får tilstrækkelig med søvn hver nat, og at soveværelset er mørkt, køligt og stille, når man skal sove.
Det gælder om at lære tilstrækkelig meget om sygdommen, så man føler sig tryg og kender og forstår lægemidlernes virkning. Man skal sætte fokus på sine muligheder, forsøge at tænke positivt, leve regelmæssigt og opstille realistiske mål.

At imødekomme ønsker om smertelindring i specifikke områder, at afhjælpe symptomer og skabe generelt velvære, er essentielt for mig som professionel behandler.

Under behandlingen tages der fat i bindevæv, skelet og muskulatur, der arbejdes altid under smertetærsklen, og åndedrættet spiller en væsentlig rolle.

Jeg tilbyder:

Kranio Sakral behandling

Lymfedrænage

Graviditetsmassage, hævede ben og fødder

Japansk facelifting / A L T

Cellulitis behandling

Fys. Massage

 

Vær god ved dig selv - lyt til din krop - du fortjener det.

Jeg glæder mig til at behandle dig.

 


 

 Kranio-Sakral Klinikken Fra Rod til Krone - Klode Mølle Vej 8 - 7442 - Engesvang - Tlf. 20 67 62 11 - gelo@energimail.dk