Kranio Sakral Behandling - Kranio Sakral Terapi – KST

 

Kranio Sakral terapi er blid og behagelig afspænding til naturlig genoprettelse af skævheder, der belaster centralnervesystemet.

 

Behandlingen består af forskellige teknikker, der alle har ”det blide tryk” til fælles. Det vil sige, at terapeuten med meget let hånd holder og trykker specielle steder på kranie, nakke, ryg og korsben.

 

Gipsen heler ikke det brækkede ben - det gør kroppen. Men gipsen har en funktion - den skaber nogle omstændigheder, som giver kroppen gode muligheder for at komme sig. Kranio-Sakral terapi drejer sig meget om det samme - at give kroppen optimale arbejdsbetingelser. 

 

Kranio Sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen og korsbenet samt centralnervesystemet. Det omfatter hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne inkl. Hjernevæsken, der pumpes rundt uden om hjernen. Denne pumpebevægelse kaldes KST rytmen. Den blev opdaget af lægen William Southerland i 1920’erne og er i dag en del af lægestudiet i USA.

 

Kranio Sakral terapi er særdeles effektiv ved spændinger i nakke, kranieknogler, korsben, ryg og det forbindende væv, som hindres deres frie bevægelighed.

 

Kranio Sakral terapi er effektiv og samtidig behagelig behandling ved alle former for migræne og kronisk hovedpine samt bevægelses- og rygproblemer, hormonelle problemer og stressfrigørelse.


 

 Kranio-Sakral Klinikken Fra Rod til Krone - Klode Mølle Vej 8 - 7442 - Engesvang - Tlf. 20 67 62 11 - gelo@energimail.dk