1. juni 2004 vedtog Folketinget en registreringsordning for alternative behandlere. For at blive registreret skal vi opfylde bestemte krav til uddannelse bl.a. 300 timer anatomi, fysiologi og sygdomslære, 250 timer inden for det område, hvor man vil registreres eks. Zoneterapi, 50 timer psykologi, førstehjælpskursus mv. i alt 660 timer.  

Registreringen er et skridt på vejen til, at gøre det mere gennemskueligt, når man skal vælge en behandler. Er en behandler registreret, er det garanti for, at vedkommende opfylder ovenstående minimumkrav til uddannelse.

Registreringsordningen administreres af registreringsansvarlige foreninger, der er godkendt af sundhedsstyrelsen. To af dem er FDZ (Forenede Danske Zoneterapeuter) og Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Jeg er registret Kranio-Sakral Terapeut.
Sammenslutningen af Alternative Behandleres (SAB) generalforsamling har godkendt den samlede lymfedrænageuddannelse som grunduddannelse, hvilket betyder, at når der er 20 lymfedrænageterapeuter, der er medlemmer af SAB, kan den RAB-registreres.
 


 

 Kranio-Sakral Klinikken Fra Rod til Krone - Klode Mølle Vej 8 - 7442 - Engesvang - Tlf. 20 67 62 11 - gelo@energimail.dk